Sunflower keycord op Rotterdam The Hague Airport

7 oktober 2020

Niet alle beperkingen zijn zichtbaar. Daarom (h)erkennen wij vanaf nu het sunflower keycord. Dit keycord maakt onzichtbare beperkingen van passagiers zichtbaar, zodat ze de extra aandacht en ondersteuning krijgen die ze nodig hebben.

Sannah van der Sman (Medewerker Customer Experience): ”Kees Hoekstra kwam een half jaar geleden bij ons op de luchthaven om te vertellen over het initiatief dat in Engeland was gestart, wat hij meer voeten en handen heeft gegeven in Nederland. De vraag en behoefte naar (h)erkenning van het keycord op onze luchthaven was bij zijn doelgroep groot. Voor Rotterdam The Hague Airport en haar partners was er werk aan de winkel! Dus we zijn blij dat dit keycord nu (h)erkend wordt op onze luchthaven. Een warm en gastvrij welkom voor iedere doelgroep, dat is waar Rotterdam The Hague Airport 100% voor gaat.’’

Wil je meer weten over dit keycord, of wil je een keycord bestellen? Dit kan via: WELKOM BIJ Hidden Disabilities Sunflower scheme The Hidden Disabilities Sunflower (hiddendisabilitiesstore.com)