Nieuwe all-day versmarkt Rotterdam The Hague Airport open

28 april 2022

Rotterdam The Hague Airport beschikt vanaf vandaag weer over een volwaardig nieuw restaurant in de vertrekhal. De afgelopen maanden is hard gewerkt aan de nieuwe, all-day versmarkt die de naam ‘The Kitchen’ draagt. Hier kunnen passagiers van ’s ochtends vroeg tot in de avond genieten van broodjes, diverse sappen, maaltijden en snacks. Stuk voor stuk vers klaargemaakt in de open keuken.

Er zijn veel zitplaatsen in het restaurant. Gasten kunnen aanschuiven, bijvoorbeeld aan de ‘Chef’s Table’ met een speciaal aanbod. Qua sfeer en inrichtingselementen is inspiratie gehaald uit het DNA van de steden Rotterdam en Den Haag om op die manier de reizigers de sfeer van de Rotterdamse en Haagse regio te laten beleven. Het regionale aanbod bestaat uit onder andere Hoeksche chips en oude kaas, pastries van Dudok, Rotterdamsche Ruby port, chocolade, koek of regionaal bier. Het diverse aanbod bestaat ook uit producten die halal of vegetarisch zijn.

Veel lokaal aanbod in het nieuwe restaurant ‘The Kitchen’.

Energiezuinig en duurzaam
Met HMSHost als horeca exploitant wordt ook gewerkt met energiezuinige apparatuur en HMSHost zet andere andere duurzame aspecten in. Zoals het terugdringen van het gebruik van (verpakkings)materialen die de omgeving belasten en die niet of minder goed gerecycled of verwerkt kunnen worden.

‘The Kitchen’ van onze exploitatie partner HMSHost zou vlak voor de meivakantie worden opgeleverd. En dat is gelukt. De tijdelijke horeca counter die de afgelopen maanden is ingezet, wordt verwijderd. Het restaurant is open vanaf de eerste vlucht op de dag tot aan de laatst vertrekkende vlucht.

Meer zitplaatsen dan in het oude restaurant in de vertrekhal.

Nieuw personeel
HMSHost zoekt voor dit restaurant in de vertrekhal personeel. Er is plaats voor een doorgewinterde horeca professional of iemand die alle tijd en ambitie heeft om dit te worden. Interesse? Kijk dan naar deze vacaturetekst van HMSHost en solliciteer direct.