Nieuwe zomerbestemmingen op RTHA met Transavia

21 september 2021

Transavia heeft deze week de nieuwe zomerbestemmingen 2022 bekend gemaakt. Vanaf Rotterdam The Hague Airport komen er 3 nieuwe bestemmingen bij: Bastia (Corsica), Milaan Bergamo en nu via Transavia naar het Turkse Kayseri.

Een bestemming van Transavia gaat van Rotterdam naar Eindhoven Airport. Na deze winter zal de bestemming Bilbao vanaf Eindhoven aangeboden gaan worden. Het zomerschema van Transavia start op 1 april en loopt tot en met 31 oktober 2022. De tickets zijn ook al te boeken.

‘Vertrouwen in zomer 2022’
CEO Marcel de Nooijer van Transavia: “Wij kijken met vertrouwen uit naar de zomer van 2022 en zijn blij met de toevoeging van weer vier nieuwe bestemmingen. Daarmee blijven we inspelen op de wensen van onze passagiers die nieuwe bestemmingen willen ontdekken. We hebben deze zomer gezien dat Nederlanders graag weer op reis willen, voor een vakantie bijvoorbeeld of een familiebezoek. We zien dat de boekingen voor dit najaar stevig aantrekken en ook voor de winter hebben we goede verwachtingen. Die hopen we door te kunnen trekken naar de zomer van 2022. We hebben ons zomernetwerk daarom ingezet op 95% ten opzichte van 2019. Waarbij we als vanzelfsprekend de ontwikkelingen rondom de restricties blijven monitoren en hierop bijsturen waar dat nodig is.”