Regionale DJ’s geven ultieme show op voorterrein RTHA

17 juni 2021

In normale tijden staan ze in clubs, discotheken of cafés, in binnen- en buitenland. Maar in coronatijd kan dat niet. Zes regionale DJ’s (uit oa. Spijkenisse, Den Haag en Bergschenhoek) kozen het voorterrein van Rotterdam The Hague Airport uit voor een ultieme show bij ondergaande zon. De DJ’s verzorgden een zestal sets van elk 45 minuten met Dance Classics, Club en Ibiza Lounge, Deephouse en Techno. En het is op video opgenomen en online te bekijken.

Het gaat om de DJ’s Ian Barras, Dennis Wisse, Emilio Canta, AXA, Perry Owens en DJ Stravers. De sets deden ze vanuit een Hummer met op de achtergrond de terminal en verkeerstoren van Rotterdam The Hague Airport.

“Echt heel speciaal”
“Als echte Rotterdammers heeft onze (thuis)luchthaven een speciaal plekje bij ons. Met onze Hummer tegen de achtergrond van de terminal van het vliegveld draaien, was echt heel speciaal”, zegt producer Peter Post. Hij draaide op Rotterdam The Hague Airport als DJ Ian Barras . “Het was een gek gevoel om weer buiten te draaien. Al was het zonder publiek. Al bijna ander halfjaar draaien we alleen livestreams. Dit geeft ons weer een extra ‘boost’.”

In de buitenlucht
De DJ’s draaiden voor het eerst weer op Rotterdam The Hague Airport in de buitenlucht. Deze zomer verwachten ze weer te vliegen naar Zuid-Europa voor optredens in onder andere Spanje en Portugal.

Rotterdam The Hague Airport werkte recent mee aan dit optreden, omdat het momenteel nog redelijk rustig is met vliegverkeer en reizende passagiers op het vliegveld. Een optreden op het voorterrein zonder publiek – volgens de laatste coronamaatregelen – was nu mogelijk.

De show is al opgenomen en vanaf zaterdagavond 19 juni vanaf 18.00 uur online te volgen en later te bekijken op onze website. Eerdere sets van deze regionale DJ’s werden in totaal 145.000 keer gestreamd.