Parkeertarieven

Je kunt jouw parkeerplaats eenvoudig reserveren via ons online boekingssysteem. Hierin tonen we je altijd de meest gunstige parkeerterreinen en de scherpste parkeertarieven. Wanneer je jouw parkeerplaats niet online reserveert, betaal je het zogenaamde ‘oprij’ tarief. Een overzicht van deze parkeertarieven bevindt zich hieronder. Naast de parkeertarieven vind je op deze pagina ook meer informatie over de betaalmogelijkheden.

Parkeerterrein P5 Basic Voordeel Parkeren is alleen online boekbaar. Op dit terrein is het niet mogelijk op te rijden zonder reservering. Hier parkeer je al vanaf 38,00 euro voor 1 dag.

Reserveer jouw parkeerplaats

Betaalmogelijkheden

Heb je jouw parkeerplaats niet online gereserveerd? Dan kun je op de luchthaven op drie manieren jouw parkeerkosten voldoen:

Creditcard
Een snelle betaalwijze is door gebruik te maken van je creditcard bij het in- en uitrijden van het parkeerterrein. Je kunt dan direct met je auto wegrijden zonder eerst bij de betaalautomaat te hoeven betalen. Alle gangbare creditcards (VISA, Mastercard en American Express ) worden geaccepteerd. Afrekenen bij de uitgangen is mogelijk tot een met een maximumbedrag voor creditcard van €50,00, een hoger bedrag kun je wel bij een betaalautomaat voor de terminal afrekenen.

Betaalautomaat
Voordat je jouw auto ophaalt kun je met je parkeerkaart bij de betaalautomaten op parkeerterrein P1, direct voor het luchthavengebouw, betalen. Dit kan met contant geld, pin en creditcard. Ook kan bij de betaalautomaten voor parkeren contactloos betaald worden.

Tap & Go
Bij de in- en uitgangen van onze parkeerterreinen kun je nu ook met TAP& GO betalen. Het is naast contactloos afrekenen bij één van onze betaalautomaten tegenover de aankomsthal, nu ook mogelijk onze parkeerterreinen contactloos d.m.v. een betaalpas in- en uit te rijden of anders contactloos een getrokken parkeerkaart af te rekenen bij de uitrit van een parkeerterrein. Afrekenen bij de uitgangen is mogelijk tot een met een maximumbedrag voor bankpas van €100,00 en voor creditcard €50,00, een hoger bedrag kun je wel bij een betaalautomaat voor de terminal afrekenen. Bij de betaalautomaat: steek je bankpas of creditcard waarmee opgereden in de betaalterminal en reken het bedrag af. Steek bij de uitgang ook weer dezelfde bankpas of creditcard in de betaalterminal om het terrein mee af te kunnen rijden.