Reserveer
jouw parkeerplaats

Let op!

We adviseren je om ruim voor vertrek jouw parkeerplaats te reserveren en alleen met reservering naar onze luchthaven te vertrekken. Meer info

Bekijk parkeerplattegrond
Veelgestelde vragen

Het is mogelijk om op onze parkeerterreinen gebruik te maken van elektrische laadpalen. Deze plekken kun je niet reserveren, maar als er een laadpunt vrij is, kun je deze gebruiken. Het starttarief bedraagt €0,50 en is daarna €0,45 per kWh (tarieven zijn inclusief 21% BTW).

Alleen op personeel parkeren en parkeerterrein P5 beschikken we niet over elektrische laadpalen.

 

 

 

De autoverhuurbalies van diverse autoverhuurbedrijven zijn gevestigd in het kantoorgebouw Bel air, links naast de terminal. Voor de huurauto’s is een aparte parkeerplaats ingericht. Kom je een huurauto terugbrengen? Volg dan de bewegwijzering op de luchthaven.

Voor meer informatie kun je terecht bij een van onze partners:
Avis
Europcar
Hertz
Sixt

Als een reservering compleet is afgerond en betaald, ontvang je automatisch en binnen een uur een bevestiging op het opgegeven emailadres. We raden je altijd aan om in de mappen ‘Ongewenste e-mail’ of ‘Spambox’ te kijken van jouw emailaccount.

Mocht je ook daar geen bevestiging vinden, dan kun je op onze website een nieuwe bevestigingsmail laten verzenden. Ga  hiervoor naar ‘beheer mijn reservering’ en kies voor ‘verstuur mijn bevestiging’.

Voorafgaand aan je reis kan je tot 24 uur van te voren jouw reservering wijzigen. Dit doe je via de Beheer mijn reservering module.

Als je tijdens jouw reis jouw reservering wilt verlengen: dan kan je jouw reservering niet online verlengen. Wij raden je aan om de huidige reservering te laten staan en bij terugkomst je parkeerkaartje bij de betaalautomaat (tegenover de terminal) in te steken en hier het extra bedrag af te rekenen.

Let op: Indien je geparkeerd staat op P5, is het niet mogelijk bij langer parkeren dan gereserveerd de extra geparkeerde dagen bij de betaalautomaten af te rekenen. We vragen je dan om bij de informatiebalie in de passagehal een uitrijkaart P5 te kopen. Dit kan alleen met jouw bankpas of credit card.

 

 

Reserveer je parkeerplaats gemakkelijk en snel via het officiële reserveringssysteem van onze luchthaven. Je kunt tot uiterlijk 3 uur voor vertrek een reservering voor een parkeerplaats maken. Online een parkeerplaats reserveren is heel eenvoudig:

1. Ga naar reserveer je parkeerplaats
2. Selecteer de gewenste periode in de kalender en klik op ‘boek nu’
3. De beschikbare parkeerterreinen worden getoond. Kies vervolgens het parkeerterrein waar je wilt parkeren
4. Vul je persoonlijke gegevens in
5. Vul je betalingsgegevens in
6. Kies de gewenste inrijmethode (kentekenherkenning, reserveringscode of creditcard)
7. Wij adviseren je de reserveringsbevestiging te printen of bij de hand te hebben op je telefoon

 

De reserveringsbevestiging ontvang je ook op het opgegeven e-mailadres. De reserveringsbevestiging ontvang je binnen een uur na het afronden van je reservering. Het is helaas niet mogelijk om telefonisch een parkeerplaats te reserveren.

Bekijk alle veelgestelde vragen
Blijf op de hoogte!