Vanwege verbouwingswerkzaamheden kan het extra druk zijn op de luchthaven. Meer informatie

Wij bouwen aan de toekomst!

De kracht van Rotterdam The Hague Airport ligt in de kleinschaligheid, de snelle doorlooptijd voor passagiers en de efficiënte processen. Om deze sterke punten te behouden en om aan de hoge verwachtingen te blijven voldoen is het van belang om uit te breiden op verschillende fronten. Daarom zijn we aan het verbouwen. Tijdens de verbouwingen blijft de luchthaven gewoon open. U merkt misschien dat er verbouwd wordt, maar we proberen overlast voor u tot een minimum te beperken.

 

We houden u hier graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met betrekking tot verbouwingen.

 

Heeft u vragen?
Stuur dan een mail naar renovatie@rtha.com. Uiteraard komt uw vraag bij de juiste persoon terecht en ontvangt u zo spoedig als mogelijk een antwoord.

Werkzaamheden

In het nieuws

Informatie over de verbouwingen op Rotterdam The Hague Airport wordt gedeeld met diverse  mediakanalen. Zowel online als offline is het nieuws over de verbouwingen opgepikt. We houden u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met betrekking tot nieuwsberichten over de verbouwingen van diverse media. Bekijk hieronder het overzicht.

26 april 2018

Vanaf donderdag 3 mei tot en met dinsdag 8 mei staan op Rotterdam The Hague Airport heiwerkzaamheden gepland. Donderdag 3 mei start tevens de sloopfase van de voormalige vertrekhal. Dit betreft het verwijderen van gevels, vloeren en een gedeelte van het dak. Deze werkzaamheden zullen enkele weken in beslag nemen en plaatsvinden op werkdagen tussen 07.00 uur en 16.00 uur.

20 februari 2018

Vanaf woensdag 21 februari  zal de tijdelijke vertrekhal in gebruik genomen worden. Passagiers worden na de security check via een corridor naar deze vertrekhal verwezen. Deze tijdelijke vertrekhal is ook voorzien van zeer goede horeca faciliteiten en zal tot minimaal het einde van dit jaar in gebruik zijn. In deze periode zal de huidige vertrekhal verbouwd worden.    

4 januari 2018

De kracht van Rotterdam The Hague Airport ligt in de kleinschaligheid, de snelle doorlooptijd voor passagiers en de efficiënte processen. Om deze sterke punten te behouden en om aan de hoge verwachtingen en de ultieme passagiersbeleving te blijven voldoen is het van belang om nu te verbouwen. In de nacht van 8 op 9 januari zal daarom het huidige security filter worden verplaatst. Hierdoor zal de fastlane komen te vervallen. Passagiers die hier tot op heden gebruik van konden maken zullen aansluiten

Nieuwsarchief