Wij bouwen aan de toekomst!

De kracht van Rotterdam The Hague Airport ligt in de kleinschaligheid, de snelle doorlooptijd voor passagiers en de efficiënte processen. Om deze sterke punten te behouden en om aan de hoge verwachtingen te blijven voldoen is het van belang om uit te breiden op verschillende fronten. Daarom zijn we aan het verbouwen. Tijdens de verbouwingen blijft de luchthaven gewoon open. U merkt misschien dat er verbouwd wordt, maar we proberen overlast voor u tot een minimum te beperken.

 

We houden u hier graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met betrekking tot verbouwingen.

 

Heeft u vragen?
Stuur dan een mail naar renovatie@rtha.com. Uiteraard komt uw vraag bij de juiste persoon terecht en ontvangt u zo spoedig als mogelijk een antwoord.

Werkzaamheden

In het nieuws

Informatie over de verbouwingen op Rotterdam The Hague Airport wordt gedeeld met diverse  mediakanalen. Zowel online als offline is het nieuws over de verbouwingen opgepikt. We houden u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met betrekking tot nieuwsberichten over de verbouwingen van diverse media. Bekijk hieronder het overzicht.

20 februari 2018

Vanaf woensdag 21 februari  zal de tijdelijke vertrekhal in gebruik genomen worden. Passagiers worden na de security check via een corridor naar deze vertrekhal verwezen. Deze tijdelijke vertrekhal is ook voorzien van zeer goede horeca faciliteiten en zal tot minimaal het einde van dit jaar in gebruik zijn. In deze periode zal de huidige vertrekhal verbouwd worden.    

4 januari 2018

De kracht van Rotterdam The Hague Airport ligt in de kleinschaligheid, de snelle doorlooptijd voor passagiers en de efficiënte processen. Om deze sterke punten te behouden en om aan de hoge verwachtingen en de ultieme passagiersbeleving te blijven voldoen is het van belang om nu te verbouwen. In de nacht van 8 op 9 januari zal daarom het huidige security filter worden verplaatst. Hierdoor zal de fastlane komen te vervallen. Passagiers die hier tot op heden gebruik van konden maken zullen aansluiten

22 december 2017

Vrijdag 22 december hebben GWK Travelex en AKO hun vernieuwde vestigingen op Rotterdam The Hague Airport officieel geopend. Hierbij was de directie van AKO, GWK Travelex en Rotterdam The Hague Airport aanwezig. Tijdens deze feestelijke opening konden passagiers en bezoekers genieten van een hapje en een drankje. “Complimentenmeisjes” waren aanwezig om alle bezoekers van complimenten te voorzien. Als onderdeel van de vernieuwingen op de luchthaven heeft GWK Travelex haar vestiging in een nieuw jasje gestoken zodat klanten nog beter geadviseerd en geholpen

Nieuwsarchief