Wij bouwen aan de toekomst!

De kracht van Rotterdam The Hague Airport ligt in de kleinschaligheid, de snelle doorlooptijd voor passagiers en de efficiënte processen. Om deze sterke punten te behouden en om aan de hoge verwachtingen te blijven voldoen is het van belang om uit te breiden op verschillende fronten. Daarom zijn we aan het verbouwen. Tijdens de verbouwingen blijft de luchthaven gewoon open. U merkt misschien dat er verbouwd wordt, maar we proberen overlast voor u tot een minimum te beperken.

 

We houden u hier graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met betrekking tot verbouwingen.

 

Heeft u vragen?
Stuur dan een mail naar renovatie@rtha.com. Uiteraard komt uw vraag bij de juiste persoon terecht en ontvangt u zo spoedig als mogelijk een antwoord.

Werkzaamheden

In het nieuws

Informatie over de verbouwingen op Rotterdam The Hague Airport wordt gedeeld met diverse  mediakanalen. Zowel online als offline is het nieuws over de verbouwingen opgepikt. We houden u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met betrekking tot nieuwsberichten over de verbouwingen van diverse media. Bekijk hieronder het overzicht.

3 september 2018

Vrijdag 31 augustus is er een zonnepanelensysteem in gebruik genomen. Deze is afgelopen week geplaatst op het dak van het bagageafhandeling gebouw (Baggage handeling system). De 880 geplaatste panelen zullen 200.000 kWh aan elektriciteit per jaar opwekken. Dit is 6% van het totale elektrische verbruik van de luchthaven. Al eerder dit jaar zijn er een zonnepanelensystemen geplaatst op het dak van de terminal en aankomsthal en op het dak van twee hangars. Het systeem op de terminal en aankomsthal is al

26 april 2018

Vanaf donderdag 3 mei tot en met dinsdag 8 mei staan op Rotterdam The Hague Airport heiwerkzaamheden gepland. Donderdag 3 mei start tevens de sloopfase van de voormalige vertrekhal. Dit betreft het verwijderen van gevels, vloeren en een gedeelte van het dak. Deze werkzaamheden zullen enkele weken in beslag nemen en plaatsvinden op werkdagen tussen 07.00 uur en 16.00 uur.

20 februari 2018

Vanaf woensdag 21 februari  zal de tijdelijke vertrekhal in gebruik genomen worden. Passagiers worden na de security check via een corridor naar deze vertrekhal verwezen. Deze tijdelijke vertrekhal is ook voorzien van zeer goede horeca faciliteiten en zal tot minimaal het einde van dit jaar in gebruik zijn. In deze periode zal de huidige vertrekhal verbouwd worden.    

Nieuwsarchief