Bouwactiviteiten

Wij bouwen aan de toekomst!
De kracht van Rotterdam The Hague Airport ligt in de kleinschaligheid, de snelle doorlooptijd voor passagiers en de efficiënte processen. Om deze sterke punten te behouden en om aan de hoge verwachtingen te blijven voldoen is het van belang om uit te breiden op verschillende fronten. Daarom zijn we aan het verbouwen. Tijdens de verbouwingen blijft de luchthaven gewoon open. Je merkt misschien dat er verbouwd wordt, maar we proberen overlast voor jou tot een minimum te beperken.

We houden je hier graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met betrekking tot verbouwingen.

Projectactiviteiten airside 2021
Rotterdam The Hague Airport voert dit jaar meerdere projectactiviteiten uit op airside. Zo staat er onder meer groot onderhoud gepland aan de intersecties evenals een grote renovatie aan de hoofdtaxibaan ‘Victor’. Ook vinden er vervangingswerkzaamheden plaats aan de naderingsverlichting (approach) van de start- en landingsbaan 06/24 (beide zijden van de baan). Daarnaast leggen we parallel naast de baan vanaf de zomer een nieuw zonnepark met 34.000 zonnepanelen aan.

Heb je vragen? 
Stuur dan een mail naar Communicatie@rtha.com. Uiteraard komt je vraag bij de juiste persoon terecht en ontvang je zo spoedig als mogelijk een antwoord.

Werkzaamheden

Blijf op de hoogte!