Nieuwe Bruna-winkel op Rotterdam The Hague Airport

5 juni 2024

Vanaf vandaag is de splinternieuwe Bruna-winkel op het voorterrein van Rotterdam The Hague Airport (RTHA) officieel geopend. De moderne winkel biedt een breed scala aan producten, speciaal afgestemd op de behoeften van zowel reizigers als omliggende bedrijven en buurtbewoners.

Het assortiment

De nieuwe Bruna-winkel, gelegen tegenover ‘Arrivals’ op het voorterrein van RTHA, heeft een oppervlakte van ongeveer 75 vierkante meter en is doordeweeks geopend van 05:00 tot 19:00 uur en in het weekend van 05:00 tot 18:30 uur. Bezoekers kunnen hier terecht voor een divers assortiment aan producten, waaronder boeken, tijdschriften, wenskaarten, papierwaren, staatsloten, cadeaukaarten en reisaccessoires zoals tandpasta en paracetamol. Daarnaast zijn er speciale producten met een Rotterdams tintje verkrijgbaar, ideaal als souvenir of cadeau.

Met de ‘Click & Collect’-service kunnen klanten eenvoudig online bestellen en hun items ophalen bij de Bruna-winkel. Zo kunnen reizigers bijvoorbeeld vanuit huis een boek bestellen en het vervolgens in de winkel ophalen, zodat hun reis nog sneller kan beginnen.

De winkel

De nieuwe Bruna-winkel vervangt de voormalige winkel in de terminal en is gemaakt van 6 containers met een mos-sedum dak voorzien van 12 zonnepanelen. De winkel heeft een natuurlijke uitstraling met houten latten aan de buitenzijde en groene wanden met hedera.

In de winkel is een Dopper-punt waar klanten gratis hun nieuwe Dopper of eigen fles kunnen vullen met water. Het afvalwater van het Dopper-punt wordt gerecycled en gebruikt voor het mos-sedum dak op de winkel. Dit dak zorgt het hele jaar door voor een comfortabele en stabiele binnentemperatuur.

Desiree Breedveld, Directeur Commercie & Marketing van Rotterdam The Hague Airport, is blij met de nieuwe winkel: “We zijn trots om deze moderne en veelzijdige Bruna-winkel op ons voorterrein te verwelkomen. De uitstekende locatie en het uitgebreide assortiment passen perfect bij de behoeften van onze passagier en van alle collega’s op de luchthaven”.

Marnix Lutken, Manager Eigen Winkels Audax Retail: “We zijn erg tevreden met het eindresultaat van deze nieuwe high traffic winkel in een bijzonder concept. Naast de functie voor de luchthaven, willen we ook een buurtwinkel zijn voor de omliggende bedrijven en bewoners. We rekenen erop dat zowel de locatie, het assortiment als de uitstraling van het pand hieraan gaan bijdragen.”

Openingsactie: De eerste 250 klanten die minimaal 10 euro besteden, ontvangen een gratis pocket notitieboekje van Oxford.

Wilma van Dijk (Algemeen Directeur Rotterdam The Hague Airport) & Marnix Lutken (Manager Eigen Winkels Audax Retail)