Reserveer jouw parkeerplaats op tijd!

22 juni 2022

Vertrek je binnenkort vanaf Rotterdam The Hague Airport? Bereid je dan goed voor, zodat je met een gerust gevoel op reis kunt gaan. We adviseren je om ruim voor vertrek jouw parkeerplaats te reserveren en alleen met reservering naar onze luchthaven te vertrekken. Het is namelijk druk op onze parkeerterreinen en zo weet je zeker dat je jouw auto op één van onze officiële parkeerterreinen parkeert.

Houd rekening met onze buren
Vakantiegangers parkeren helaas regelmatig hun auto in de wijken rondom de luchthaven. Bewoners in onder andere Overschie en Schiebroek ervaren hinder, doordat parkeerplaatsen soms voor langere tijd bezet zijn. Op verschillende websites wordt het parkeren in de wijk aangemoedigd door andere reizigers bijvoorbeeld. Als het lukt, laten we deze berichten verwijderen of reageren we op dezelfde website met het bericht dat parkeren in de wijk niet de bedoeling is. Parkeerplaatsen in de wijk zijn voor bewoners en niet voor reizigers, dus houd alsjeblieft rekening met onze buren.

Kom je niet met de auto?
De luchthaven is ook op andere manieren goed bereikbaar. Zo kun je gebruik maken van het openbaar vervoer: de bus stopt direct naast het luchthavengebouw. Daarnaast kun je gebruik maken van de officiële Rotterdam Airport Taxi. Of je kunt je laten afzetten op een van de Kiss & Ride vlakken voor het luchthavengebouw. Ook is de luchthaven goed bereikbaar met de motor, scooter of de fiets. Het adres van onze luchthaven is Rotterdam Airportplein 60, 3045 AP Rotterdam.

Lees hier meer over de bereikbaarheid van onze luchthaven.