Wilma van Dijk verkozen tot lid ACI Europe Board

30 juni 2023

Wilma van Dijk, CEO Rotterdam The Hague Airport, is tijdens het ACI World Assembly in Barcelona verkozen tot lid van de ACI Europe Board. De komende drie jaar vertegenwoordigt zij de subregio West 2, bestaande uit de landen Andorra, België, Frankrijk, Luxemburg, Monaco en Nederland.
 
Airports Council International Europe is de Europese branchevereniging die de collectieve belangen van de Europese luchthavens behartigt. Als stem van de luchtvaartwereld heeft ACI Europe een essentiële rol in het aanpakken van de uitdagingen die spelen binnen de sector.
 
 Wilma: ‘Het is een eer om mijn ervaring en kennis in te zetten voor de ACI Europe Board. Ik zie het als een mooie opdracht om de belangen van Europese luchthavens, klein en groot, te behartigen, hun stem te laten horen en de juiste weg te banen naar een duurzame en robuuste toekomst voor de luchthavensector en maatschappij.’
 
 Wilma van Dijk is geboren op 25 januari 1966. Zij behaalde een MA in Rechten aan de Universiteit van Tilburg (1991). Wilma is sinds 2015 lid van het leiderschapsteam van Royal Schiphol Group en heeft een breed netwerk en uitgebreide kennis van Royal Schiphol Group. Sinds september 2022 is zij CEO van Rotterdam The Hague Airport.