Persbericht

Lever je petflesjes in voor Jarige Job

19 juli 2022

We gaan samenwerken met Stichting Jarige Job. Deze stichting zorgt ervoor dat kinderen hun verjaardag kunnen vieren, ook als er thuis niet genoeg geld voor is. Jarige Job geeft een verjaardagsbox ter waarde van 35 euro aan deze kinderen. Een doel wat Rotterdam The Hague Airport zich graag voor inzet, samen met onze passagiers. Lever in speciale boxen in onze terminal nu je gebruikte petflesjes in. En de opbrengt gaat geheel naar stichting Jarige Job.

In de box zit alles wat nodig is voor het vieren van de verjaardag thuis en op school zoals versiering, alles voor een taart, cadeautjes en traktatie. Zo krijgen deze kinderen echt het ‘gevoel van jarig’ zijn.

Speciale inzamelbakken

In onze terminal kun je jouw gebruikte petflesje in een speciale inzamelbak voor Stichting Jarige Job doneren. Met de opbrengst van het statiegeld helpen we kinderen met het vieren van hun verjaardag. De speciale boxen van stichting Jarige Job zijn op de luchthaven in gebruik genomen door de mascotte van de stichting.

De statiegeld inzamelbakken staan bij de passagehal, vertrekhal en de aankomsthal. Dus lever je lege flesje in en draag bij aan een feestelijke verjaardag.