Reserveer
jouw parkeerplaats

Parkeren Voigt

Beheer jouw boeking

Veelgestelde vragen

Je reservering aanpassen kan je zelf.
In ‘Beheer mijn reservering‘ kun je jouw reservering zelf wijzigen. Log in met je e-mailadres en reserveringsnummer. Hier wijzig je persoonsgegevens, kenteken en parkeertijden.

Heb je een annuleringsverzekering bijgeboekt?
Dan kan je zelf je reservering annuleren. Klik op de rode button ‘annuleren’ in je reserveringsbevestiging. Reservering met annuleringsverzekering kunnen tot de aanvangstijd geannuleerd worden. Het geld wordt binnen een paar werkdagen teruggestort op je rekening.

Heb je na 13 februari 2024 gereserveerd en geen annuleringsverzekering bijgeboekt?
Helaas doen wij geen terugbetaling van je parkeerkosten. Je moet vooraf een annuleringverzekering bijboeken. Dit doe je tijdens het maken van een reservering. Zonder deze verzekering doen wij geen terugbetalingen van parkeerkosten.

Heb je voor 13 februari 2024 een annuleringsverzekering?
Neem contact op via het contactformulier. Wij annuleren je reservering tot 24 uur voor vertrek. Het annuleren van je reservering kost € 5,-.

Heb je de reservering afgerond en betaald? Dan ontvang je binnen een uur een bevestiging op het opgegeven emailadres. Houd hiervoor ook je ongewenste e-mail en je Spambox in de gaten. Heb je binnen een uur geen bevestiging ontvangen? Dan kun je er altijd zelf eentje hersturen. Ga hiervoor naar ‘beheer mijn reservering’ en kies voor ‘verstuur mijn bevestiging’.

Je reservering aanpassen of verlengen kan je zelf.
Dit doe je via de Beheer mijn reservering module. Log in met je e-mailadres en reserveringsnummer. Hier wijzig je persoonsgegevens, naam en parkeertijden. Ook kun je je reservering annuleren. Dit kan tot 24 uur voor vertrek. Het annuleren van je reservering kost € 5,-.

Als je tijdens jouw reis jouw reservering wilt verlengen: dan kan je jouw reservering niet online verlengen. Wij raden je aan om de huidige reservering te laten staan en bij terugkomst je parkeerkaartje bij de betaalautomaat (tegenover de terminal) in te steken en hier het extra bedrag af te rekenen.

Graag informeren wij je over het op- en afrijden van het parkeerterrein. Hoe rijd ik het parkeerterrein op?

Op- en afrijden met kentekenherkenning

Je hebt tijdens je parkeerreservering gekozen voor kentekenherkenning als gewenste methode voor de toegang tot het parkeerterrein. Wij adviseren je de onderstaande stappen goed door te nemen, voordat je naar de luchthaven komt.

Instructie voor het oprijden van het parkeerterrein:
– Je rijdt naar de slagboom bij de inrit van het parkeerterrein
– Bij de slagboom wordt je kenteken automatisch gescand.
– Je ontvangt je parkeerkaart en de slagboom opent zich.
– Wij vragen je om de ontvangen parkeerkaart goed te bewaren, deze heb je nodig wanneer je het parkeerterrein weer afrijdt.

Instructie voor het afrijden van het parkeerterrein:
– Bij de slagboom kun je je parkeerkaart insteken.
–  Neem de parkeerkaart terug en de slagboom opent zich automatisch.
– Je kunt het terrein afrijden.

Op- en afrijden met een QR-code
Alleen bij P5 kun je inrijden met een QR code. Scan je QR code via je telefoon of via een printversie, vervolgens gaat de slagboom open. Wanneer je P5 weer verlaat, scan je de QR code opnieuw. De slagboom opent zich.

Bekijk alle veelgestelde vragen