Nieuwsberichten

Hieronder vindt u een overzicht van de nieuwsberichten van Rotterdam The Hague Airport.

24 februari 2017

Vrijdag 24 februari om 13.00 uur zal op het Provinciehuis de heer Joost Schrijnen (onafhankelijk verkenner namens de bestuurders voor Rotterdam The Hague Airport) zijn advies, inzake het te nemen luchthavenbesluit, overhandigen aan gedeputeerde en tevens voorzitter van de Bestuurlijke Regiegroep Rotterdam The Hague Airport, mevrouw A. Bom. Voor verdere informatie verwijzen u naar www.zuid-holland.nl/verkenner-rtha.

21 februari 2017

Het was feest bij de Openluchtschool De Recon in Schiebroek, afgelopen dinsdagochtend 21 februari. 120 Kinderen, juffen, meesters en de directeur stonden klaar op het schoolplein om een cheque te ontvangen uit handen van medewerkers van Rotterdam The Hague Airport.  Ze kregen een bedrag van €2000,- voor een nieuwe moestuin op hun plein. Dit bedrag komt uit het Jubileum Groen Fonds dat is opgericht op de 60e verjaardag van Rotterdam The Hague Airport. Met geld uit dit fonds kon aan diverse scholen een bedrag overhandigd

1 februari 2017

1 feb 2017 | Door een technische storing bij de luchtverkeersleiding zijn er vandaag diverse vliegtuigen met bestemming Schiphol uitgeweken naar Rotterdam The Hague Airport. De luchtverkeersleiding werkt aan een oplossing.

Nieuwsarchief