Vanwege verbouwingswerkzaamheden kan het extra druk zijn op de luchthaven. Meer informatie

Nieuwsberichten

Hieronder vindt u een overzicht van de nieuwsberichten van Rotterdam The Hague Airport.

20 september 2018

Een GA-8 Airvan zal vandaag na uitgevoerde onderhoudswerkzaamheden gaan proefdraaien. Het proefdraaien duurt ongeveer 15 minuten, waarvan een aantal minuten hoog vermogen, dit alles conform vergunning. Het proefdraaien staat gepland tussen 16:45 en 17:00 uur. Wij verontschuldigen ons voor eventueel overlast.

18 september 2018

Op vrijdag 14 september heeft op Rotterdam The Hague Airport de aftrap plaatsgevonden van Project Startbaan 5, een scholings- en oriëntatie project voor jongeren die niet beschikken over een startkwalificatie op de arbeidsmarkt. De deelnemers aan het project volgen gedurende vier weken een gevarieerd opleidingsprogramma op onder andere de luchthaven dat bestaat uit algemene onderdelen zoals sollicitatietraining en computervaardigheden, bedrijfshulpverlening maar ook luchthaven-specifieke zaken. Daarnaast zal het Korps Mariniers een tweedaagse module ‘algemene vorming’ verzorgen en krijgen de deelnemers inkijkdagen

13 september 2018

Op 11 oktober aanstaande organiseert Commissie Regionaal Overleg (CRO)een informatie- en discussieavond voor omwonenden. Aan deze avond zullen ook Rotterdam The Hague Airport, de Milieudienst Rijnmond en de Luchtverkeersleiding Nederland mee doen. Het doel van de avond is een gesprek aangaan met omwonenden en zo veel mogelijk vragen beantwoorden. Heeft u interesse? Klik hier voor meer informatie en het programma, of meldt u direct aan via het contactformulier op de website van de CRO.

Nieuwsarchief