Nieuwsberichten

Hieronder vindt u een overzicht van de nieuwsberichten van Rotterdam The Hague Airport.

18 september 2019

Op 14 oktober a.s. starten de werkzaamheden voor de rotonde op de kruising Fairoaksbaan- Bovendijk. Om uitleg te geven over de uitvoering, de fasering en de consequenties die dat voor u heeft, wordt een inloop-informatieavond georganiseerd waar u bij aanwezig kan zijn. Zie hieronder waar de bijeenkomst plaatsvindt. Voor meer informatie klikĀ  hier. Plaats: Keet gemeente Rotterdam, Woensdrechtstraat (zie markering op luchtfoto). Datum: 26 september 2019. Tijd: Inloop vanaf 18.30 tot en met 20.30 uur.

10 september 2019

10 september 2019, 23.10 uur Vanavond vertrekt de Transavia vlucht richting Palma de Mallorca met vluchtnummer HV6191 op een later tijdstip dan gepland. Het toestel stond gepland voor 19.00 uur. Door slechte weersomstandigheden in Spanje heeft deze vlucht toestemming gekregen later te vertrekken. De nieuwe vertrektijd is rond 23.13 uur. Wilt u meer weten over de openingstijden van de luchthaven? Lees dan de informatie over ons nachtregime. Heeft u vragen? Neem dan contact op via buren@rtha.com.  

7 september 2019

In het weekend van vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 september vinden de Wereldhavendagen plaats. In verband met dit driedaagse evenement worden onder andere rondvluchten met helikopters aangeboden boven het havengebied. Deze vluchten vertrekken niet vanaf RHA, maar kunnen wel opvallen in de omgeving. Ook vinden enkele demonstratievluchten plaats met helikopters boven de Maas, ter hoogte van de Wilhelminapier en de Willemskade. Een deel van deze demonstratievluchten start vanaf Rotterdam The Hague Airport. Bij deze demonstratievluchten kunnen ook helikopters worden

Nieuwsarchief