Nieuwsberichten

Hieronder vindt u een overzicht van de nieuwsberichten van Rotterdam The Hague Airport.

16 augustus 2017

De verbouwingen zijn in volle gang! In juni is het nieuwe bus- en taxiplein in gebruik genomen en is het gerenoveerde hoofdplatform officieel geopend. Ook ons vernieuwde voorterrein is geopend! Klik op onderstaande afbeeldingen om deze te vergroten.

28 juli 2017

Een Cirrus 22, OO-EFC, zal vandaag na onderhoudswerkzaamheden een proefdraai maken. Het proefdraaien duurt ca. 5 minuten, op vol vermogen, conform vergunning. Het proefdraaien staat gepland tussen 15.30 uur en 15.35 uur. Wij verontschuldigen ons voor eventueel overlast.

28 juni 2017

Veel kinderen dromen ervan: later willen ze piloot worden. Of stewardess. Of brandweerman/-vrouw! Afgelopen zaterdag 24 juni kregen 250 kinderen (en hun ouders) uit de omgeving van Rotterdam The Hague Airport de gelegenheid om al deze beroepen uit te testen. Ze bezochten de speciale Kinderburendag van de luchthaven, die 2 keer per jaar georganiseerd wordt. Hoe voelt het nou om in een cockpit te zitten? En wat voor werk doet de douane? Maar ook: hoe maak je eigenlijk een vliegtuigmaaltijd? Ze

Nieuwsarchief