Vanwege verbouwingswerkzaamheden kan het extra druk zijn op de luchthaven. Meer informatie

Nieuwsberichten

Hieronder vindt u een overzicht van de nieuwsberichten van Rotterdam The Hague Airport.

19 november 2018

Een Cessna C-510 Citation Mustang zal vandaag, na uitgevoerde onderhoudswerkzaamheden, gaan proefdraaien. Het proefdraaien duurt ongeveer 15 minuten, conform vergunning. Het proefdraaien staat gepland tussen 13:00 uur en 14:00 uur. Wij verontschuldigen ons voor eventueel overlast.

16 november 2018

Reizigers die via Rotterdam The Hague Airport richting hun bestemming reizen of in Rotterdam arriveren, kunnen vanaf heden met de selectie van Feyenoord op de foto. De club en haar Official Airport, die sinds eind augustus officieel aan elkaar verbonden zijn, onthulden vrijdag bij de hoofdingang van Rotterdam The Hague Airport een levensgrote teamfoto, inclusief lege blauwe Kuip-stoel om op plaats te nemen. Met het plaatsen van elftalfoto wordt de samenwerking tussen Feyenoord en Rotterdam The Hague Airport steeds beter zichtbaar.

5 november 2018

Rotterdam, 5 november 2018 Maandag 5 november start officieel de proefperiode van het toekomstbestendige bagageafhandelingssysteem genaamd FLEET op Rotterdam The Hague Airport (RTHA). Het systeem is ontworpen door VanderLande, de wereldwijde marktleider op het gebied van automatiseringsoplossingen op luchthavens. Vanderlande en RTHA hebben afgesproken een gezamenlijk innovatieproject te starten, dat als doel heeft het verbeteren van het bagageafhandelingsproces in Rotterdam op het vlak van flexibiliteit, efficiëntie, kwaliteit en ergonomie. FLEET is een flexibele en duurzame oplossing die gebruik maakt van autonome-voertuigentechnologie. Door

Nieuwsarchief