Nieuwsberichten

Hieronder vindt u een overzicht van de nieuwsberichten van Rotterdam The Hague Airport.

22 juni 2017

Een BE-300 van Jet Netherlands zal vandaag na uitgevoerde onderhoudswerkzaamheden een proefdraai maken. Het proefdraaien duurt ca. 120 minuten, waarvan 10 minuten op hoog vermogen, conform vergunning. Het proefdraaien staat gepland van 13.30 uur tot 15.30 uur.   Wij verontschuldigen ons voor eventueel overlast.

14 juni 2017

Welke beroepen zijn er allemaal op Rotterdam The Hague Airport en wat houdt het werk ├ęcht in? Twee groepen 8 van de Waalse School uit Rotterdam Noord kwamen donderdag 8 juni naar de luchthaven om zelf werkervaring op te doen tijdens een heuse bliksemstage. Vorig jaar werd de luchthaven 60 jaar jong en op dat moment werd het idee geboren om – in samenwerking met jongerenorganisatie JINC – aan 60 leerlingen een bliksemstage aan te bieden. 60 jaar, 60 stageplaatsen en dat

7 juni 2017

Aanstaande donderdag 8 juni zal een Cirrus Zakenjet arriveren op Rotterdam The Hague Airport. Op donderdag 8 juni en vrijdag 9 juni zal dit vliegtuig verschillende demovluchten uitvoeren vanaf Rotterdam The Hague Airport.  

Nieuwsarchief