RTHA sponsor van Lansingerland Run 2022

10 maart 2022

We zijn dit jaar voor de eerste keer sponsor van het loopevenement De Lansingerland Run 2022. Het logo van Rotterdam The Hague Airport zie je op de loopdag overal langs de route en bij de start/finish. En uiteraard zijn we prominent aanwezig op de website van dit sportieve event.

Op zondag 20 maart 2022 vindt in Berkel en Rodenrijs de Ruitenburg Lansingerland Run plaats. Deelnemers kunnen kiezen uit de afstanden 30, 21, 10 en 5 km.

Wat is de Lansingerland Run?
De Ruitenburg Lansingerland Run is door echte hardloopliefhebbers bedacht en dat merk je in alles. Laat je betoveren door het prachtige parcours met zijn rietkragen, witte bruggen en waterpartijen. De Lansingerland Run, met parcoursen onder de rook van Rotterdam The Hague Airport, is met zijn gevarieerde afstanden ideaal in je voorbereiding op de marathon en tegelijk fijn voor lopers die graag een kortere afstand lopen. En ook wandelaars kunnen hun hart ophalen tijdens de wandeltochten. Alle faciliteiten voor een comfortabele run zijn aanwezig, zoals verzorgingsposten en toiletten onderweg, een gave medaille om mee te pronken, gratis foto’s, electronische tijdwaarneming, sportdrank op de 30 km, start/finish pal naast metro Westpolder, kleedruimte, tasafgifte en een gezellig plein met horeca om uit te rusten na je finish.

Kortingscode voor deelname
Meer informatie vind je op www.lansingerlandrun.nl. Omdat jij medewerker, volger of een relatie bent van Rotterdam The Hague Airport, krijg je 10 procent korting op de inschrijving. Gebruik code RTHA22 bij je online inschrijving.

Veel succes met de Lansingerland Run 2022.