Nieuwsberichten

12 december 2017

Wegens renovatiewerkzaamheden aan de kantoren, is het terras wat aan de vertrekhal grenst, op woensdag en donderdag voor iedereen gesloten. Het zal daarom gedurende bovenstaande dagen niet mogelijk zijn om op het terras bij de vertrekhal te roken. Wij vragen hiervoor uw begrip.

12 december 2017

Vandaag, dinsdag 12 december en woensdag 13 december, is gepland dat een vliegtuig van het type Boeing 767-300 Rotterdam The Hague Airport zal aandoen. Vandaag en morgen zijn vluchten gepland met een Boeing 767-300. Deze vluchten worden uitgevoerd in opdracht van de Nederlandse overheid. Dit vliegtuig kan opvallen doordat het duidelijk groter is dan het gemiddelde vliegtuig dat Rotterdam The Hague Airport aandoet. Daarnaast maakt het vliegtuig door zijn grootte meer geluid dan de vliegtuigen die normaal via de luchthaven vliegen.

11 december 2017

Zojuist is de luchthaven weer geopend. Zoals het er nu naar uitziet, zullen de twee vluchten van Transavia morgenochtend (dinsdag 12 december) via de aangegeven dienstregeling vertrekken. In verband met eventuele weersomstandigheden adviseren we alle passagiers om rekening te houden met mogelijke vertragingen/annuleringen en extra reistijd naar de luchthaven. We adviseren u om de actuele vluchtinformatie op de website in de gaten te houden. Vliegt u met Transavia? Dan vindt u meer informatie op hun website.

Nieuwsarchief