Nieuwsberichten

22 maart 2017

Een Beechcraft 350 van Air Service Liège zal vandaag na uitgevoerde onderhoudswerkzaamheden een proefdraai maken. Het proefdraaien duurt 10 minuten, conform vergunning. Het proefdraaien staat gepland van 14.30 uur tot 14.40 uur. Wij verontschuldigen ons voor eventueel overlast.

10 maart 2017

Een Beechcraft 300 van Air Service Liège zal vandaag na uitgevoerde onderhoudswerkzaamheden een proefdraai maken. Het proefdraaien duurt 45 minuten, waarvan 5 minuten op vol vermogen, conform vergunning. Het proefdraaien staat gepland van 12.45 uur tot 13.30 uur. Wij verontschuldigen ons voor eventueel overlast.

7 maart 2017

Een staking van de Franse luchtverkeersleiders heeft op maandag 6 maart tot overlast voor het vliegverkeer geleid. Niet alleen het vliegverkeer van en naar een Franse luchthaven, maar ook vluchten die door het Franse luchtruim vlogen hadden last van de staking. De staking zal zoals nu gepland tot en met vrijdag duren en ook de vluchten van en naar Rotterdam The Hague Airport kunnen hinder ondervinden. Houdt u voor bijzonderheden onze website in de gaten.

Nieuwsarchief