Online inchecken

De meeste luchtvaartmaatschappijen bieden u de mogelijkheid om online in te checken, een eigen stoel te kiezen en zelf uw instapkaart af te drukken. Online inchecken is veelal mogelijk vanaf 24 uur tot uiterlijk 3 uur voor vertrek. Passagiers met alleen handbagage kunnen met de zelf geprinte instapkaart, via de veiligheidscontrole, direct door naar de gate.

Inchecktijden & regels

Transavia

Bij Transavia kunt u 2 uur van te voren tot uiterlijk 40 minuten voor de geplande vertrektijd van de vlucht inchecken. Passagiers die zich na sluiting melden, worden niet meer geaccepteerd.

British Airways

Voor vluchten met British Airways kunt u vanaf 2 uur tot 30 minuten voor vertrek inchecken. British Airways Club Europe passagiers kunnen gebruikmaken van een exclusieve security doorgang; de Fast Lane.

TUI

De incheckbalie van TUI is 2,5 uur van tevoren geopend en sluit 45 minuten voor vertrek van de vlucht.

 

Jetairfly

De incheckbalie van Jetairfly is 1½ uur van tevoren geopend en sluit 40 minuten voor vertrek van de vlucht.

Corendon

Voor de vluchten van Corendon kunt u vanaf 2 uur tot uiterlijk 45 minuten voor de geplande vertrektijd van de vlucht inchecken.

Pegasus Airlines

De incheckbalie van Pegasus Airlines is 3 uur van tevoren geopend en sluit 45 minuten voor vertrek van de vlucht.

Freebird

Voor vluchten met Freebird kunt u 2,5 uur van te voren terecht bij de incheckbalie, deze sluit 45 minuten voor vertrek.

Royal Air Maroc

Voor vluchten met Royal Air Maroc gaan de check-in balies 3 uur voor vertrek open en sluiten 60 minuten voor vertrek voor Economy passagiers en 50 minuten voor Business Class passagiers.

Inchecken op de luchthaven

Wanneer u met een koffer reist welke u ingecheckt wilt hebben én u bent al zelf online ingecheckt, kunt u gemakkelijk en snel via de Scan&Fly inchecken. De Scan&Fly is te gebruiken voor vluchten van Transavia.

 

Reist u met een koffer die u in wilt checken?

Heeft u zich al online ingecheckt? Dan kunt u in de passagehal voor uw ruimbagage gebruikmaken van Scan&Fly. Hiermee checkt u heel eenvoudig zelf uw ruimbagage in. Let op: Scan&Fly is momenteel alleen te gebruiken wanneer u met Transavia vliegt. Daarnaast is de Scan&Fly alleen beschikbaar als er meer dan drie vluchten tegelijk vertrekken.

WP_20140909_16_44_28_Pro