Online inchecken

De meeste luchtvaartmaatschappijen bieden u de mogelijkheid om online in te checken, een eigen stoel te kiezen en zelf uw instapkaart af te drukken. Online inchecken is veelal mogelijk vanaf 24 uur tot uiterlijk 3 uur voor vertrek. Passagiers met alleen handbagage kunnen met de zelf geprinte instapkaart, via de veiligheidscontrole, direct door naar de gate.

 

Let op: Vanwege de verbouwingswerkzaamheden kunnen langere (wacht)rijen ontstaan voor de veiligheidscontrole. Wij adviseren u om 2 uur voor uw vertrektijd op de luchthaven aanwezig te zijn.

Inchecktijden & regels

Transavia

Bij Transavia kunt u vanaf 2 uur tot uiterlijk 40 minuten voor de geplande vertrektijd van de vlucht inchecken. Passagiers die zich na sluiting melden, worden niet meer geaccepteerd.

British Airways

Voor vluchten met British Airways kunt u vanaf 2 uur tot 30 minuten voor vertrek inchecken. British Airways Club Europe passagiers kunnen gebruikmaken van een exclusieve security doorgang; de Fast Lane.

TUI

De incheckbalie van TUI is 2 uur van tevoren geopend en sluit 45 minuten voor vertrek van de vlucht.

 

Jetairfly

De incheckbalie van Jetairfly is 1½ uur van tevoren geopend en sluit 40 minuten voor vertrek van de vlucht.

Corendon

Voor de vluchten van Corendon kunt u vanaf 2½ uur tot uiterlijk 45 minuten voor de geplande vertrektijd van de vlucht inchecken.

Pegasus Airlines

De incheckbalie van Pegasus Airlines is 3 uur van tevoren geopend en sluit 1 uur voor vertrek van de vlucht.

Inchecken op de luchthaven

Wanneer u met een koffer reist welke u ingecheckt wilt hebben én u bent al zelf online ingecheckt, kunt u gemakkelijk en snel via de Scan&Fly inchecken. De Scan&Fly is te gebruiken voor vluchten van Transavia.

 

Reist u met een koffer die u in wilt checken?

Heeft u zich al online ingecheckt? Dan kunt u in de passagehal voor uw ruimbagage gebruikmaken van Scan&Fly. Hiermee checkt u heel eenvoudig zelf uw ruimbagage in. Let op: Scan&Fly is momenteel alleen te gebruiken wanneer u met Transavia vliegt. Daarnaast is de Scan&Fly alleen beschikbaar als er meer dan drie vluchten tegelijk vertrekken.

WP_20140909_16_44_28_Pro