Veelgestelde vragen

Bereikbaarheid

De luchthaven is met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Vanaf Rotterdam Centraal of Den Haag centraal reis je gemakkelijk en snel met metrolijn E naar de luchthaven. De bus stopt direct naast de vertrekhal. Vanaf Rotterdam centraal en Meijersplein reis je met de frequentbus 33 naar de luchthaven. Via 9292 kun je eenvoudig jouw route en reistijd naar de luchthaven bepalen. Het is mogelijk voor reizigers bij OVpay ook in- en uit te checken met een contactloze betaalpas, creditcard of mobiel. Deze manier van betalen geldt alleen voor reizen in de tweede klas en zonder korting.

Lees hier meer over de bereikbaarheid van de luchthaven met het openbaar vervoer. 

De luchthaven ligt naast rijksweg A13 en wordt aangegeven op de Ring Rotterdam. Het adres is Rotterdam Airportplein 60, 3045 AP Rotterdam. Controleer ruim voordat je naar de luchthaven komt of er eventueel wegwerkzaamheden zijn op de route.

De luchthaven is op verschillende manieren goed te bereiken, kijk voor meer informatie op de pagina bereikbaarheid en vervoer.

Je vindt de taxistandplaats op het nieuwe bus- en taxiplein. Deze is gelegen tussen het luchthavengebouw en het Wings Hotel. Als je vanuit de centrale hal naar buiten loopt ga dan direct linksaf. Na 50 meter vind je de taxi’s.

Kijk voor de actuele dienstregeling van buslijn 33 op de website van de RET.

Als je vanuit de centrale hal naar buiten loopt ga dan direct linksaf. Na 50 meter vind je de bushaltes. RET buslijn 33 rijdt in circa 25 minuten naar Rotterdam Centraal en in minder dan 10 minuten naar metrostation Meijersplein. Vanaf metrostation Meijersplein kun je met de RandstadRail in 7 minuten naar Rotterdam Centraal en in 27 minuten naar Den Haag Centraal.

Contact

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.
Contact opnemen