Veelgestelde vragen

Inchecken

Meld je bij de check in balies. Zij zullen alle vaccinaties van je hond controleren en de stempels geven.

Wanneer je door de security check gaat, verzoeken wij je om de aanwijzingen van de security medewerkers op te volgen. Bekijk de tips waarmee je zo snel en soepel mogelijk door de security check gaat.

Ja, je dient altijd een geldige en persoonlijke boardingpass bij je te hebben wanneer je door de veiligheidscontrole gaat. De boardingpass krijg je uitgereikt bij de incheckbalie of neemt je zelf geprint mee. Je kunt ook gebruik maken van een mobiele boarding pass als je online hebt ingecheckt.

De incheckbalies van alle vluchten vind je in de centrale hal en zijn twee uur voor vertrek van een vlucht geopend. Elke luchtvaartmaatschappij hanteert eigen tijden en procedures voor het inchecken. Controleer altijd ruim vooraf de inchecktijden van de luchtvaartmaatschappij waarmee je vliegt. Indien je je te laat meldt bij de incheckbalie, dan wordt je niet meer geaccepteerd voor de vlucht.

Indien je online hebt ingecheckt bij de luchtvaartmaatschappij dan kun je, wanneer je met alleen handbagage reist, met een uitgeprinte boardingpass of de boardingpass op je telefoon direct door naar de veiligheidscontrole. Indien de boardingpass in de ‘Wallet’ is toegevoegd op de telefoon, kun je deze laten zien bij de security check en laten scannen tijdens het boarden.

Contact

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.
Contact opnemen